Nov 8, 2010

Esok hari Isnin, ada perhimpunan. Kuku kasi potong pendek, rambut kasi potong kemas, bulubulu di muka kasi potong juga.

Assalamualaikum.


Biasanya kalau dah akhirakhir dah nak habis sekolah ni, perhimpunan takde kan? Err


Ok, malam ni waktu terasa seperti bergerak perlahan. Lebih perlahan daripada biasa. Alhamdulillah.
Esok exam TITAS, banyak lagi tak cover. Aku dah buang masa 4-5 jam dengan online. Tapi masa seperti merangkak. Aku ingatkan dah hampir Subuh. Tapi tidak. Jadi, ada masa lagi aku untuk study. Alhamdulillah.


Tapi, itulah manusia, lagilagi aku. Suka sangat buang masa. Dah tau esok nak exam pun masih buat bodoh. Satu perbuatan yang agak kurang pandai.


"Eh, aku study lah! Cuma sambilsambil online. Heeee. Tamadun India dengan Cina ni susah sikit nak ingat."


Haaa ye. Sambil online, memang bagus. Takpelah, sekurangkurangnya study kan. Tu salah satu langkah yang agak bijak sebenarnya. Cuba korang fikir dari sudut lain. Tak, bukan sudut tu lah. Ke sini sikit. Sikit lagi. Ok dah. Haaa dari sudut tu. Kan bijak tu?


Semester depan aku nak study tiaptiap hari lah. Sehari sikit pun takpelah. Takdelah rasa kurang pandai sangat macam sekarang ni. Mulalah semuaaa nak masuk dalam otak. Kau ingat kau tu genius?


Kesimpulannya, kalau taknak study TITAS tapi nak dapat A, minumlah...




Air TiTAS! Dijamin halal dan bermutu tinggi. Terimakasih.

6 comments:

  1. ak x penah nmpk spn air ni?
    oke next sem ak nk beli air ni buat bekalan
    :D

    ReplyDelete
  2. Aku pun tak pernah nampak. haha

    Kau beli air botol besar pun tak habis, nak beli lagi pulakkk. ahhahaa

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHA!!mne dpt aer titas ni??anda mmg hebat d0c!:p

    ReplyDelete