Feb 28, 2011

Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops, done.
Time to remember the code, about one day.

Hari ini hari Ahad. Oh, dah jam 12 pun. Dah hari Isnin.
Buat apa je hari ni? Download tu download ni, trolling, baca blog, main game. Yeah, mostly main game. 


Call of Duty, Black Ops. Agak seronoklah. Sehari pun dah boleh habis main. Main sampai berpinar-pinar pandangan, sampai pening kepala, sampai perut berbunyi pun tak sedar, sampai loya anak tekak, sampai syurga ku menungguu...errr. Bagus jugalah tu dah habis main sebab takdelah berangannn je dalam kelas nanti ingat game.

Dalam CoD ni ada permainan tambahan. Maksud aku boleh main suka-suka tak perlu buat mission. Main tembak zombie. Seronok? Mungkin. Err, tak sebenarnya. Bosan kot. Duduk dalam bilik, kena selamatkan diri dengan tembak zombies sebelum dorang makan otak kita macam dalam game Plant vs Zombies.

Nak cadang apa-apa game untuk aku? 
Gila, test pun teruk lagi nak main game.

Haaa! Game ni pun seronok apa. Click.

2 comments:

  1. aku takde suggestion nak bagi kat kau dinie
    tu je nak cakap bye

    ReplyDelete