Jan 16, 2011

Guitar Hero pulak dahhh

Aku: Aku tau macamana nak cari handphone kau yang hilang tu.
Nur: Haaa, macamana macamana? *excited*
Aku: Cuba search kat google.
. . . 
(pengaruh tumblr


Lebih kurang 21 jam yang lepas. Assassin's Creed 2 dah habis main. Lepas tu, install Guitar Hero World Tour pula. Memang bermasalah betul aku ni. Ntah bila nak study.

Tunggu masa je nak beli Assassin's Creed: Brotherhood. Ini kerja gila.


Noodle Station
Baru balik dari ECM sebenarnya. Ingatkan nak tengok wayang cerita Khurafat, tapi takde pula. Jadi, pergi makan di Noodle Station. Macam sedapkan? Bolehlah. Yang penting kenyang. Kalau aku makan sampai habis tu, kira ok lah makanan dia. Ada orang belanja pula tu. Hihi. Xie xie Ida.


East Coast Mall, Kuantan.
Tengah berniat nak study ni. Tapi menurut firasat aku, aku akan main Guitar Hero sampai ngantuk. =..=

9 comments:

  1. cop...assassin ada kuar yg bru ke??
    yg creed 2,aku dh install...
    bila nk main aku x tau nk sve cmner...
    mmg sngal giler r...
    lpas ni aku nk try brothrhood...
    hrap2 ada chem ngn aku...haha

    ReplyDelete
  2. Keluar baru apa mende nya? Dah lama kot brotherhood keluar. haha

    ReplyDelete
  3. wei kluar x ajak ak haha...

    ReplyDelete
  4. weh yang aku takleh install ni AC 2 ah. babi nya kau dah habis main. ARGHHH MARAH MARAHHHHH.

    ReplyDelete
  5. download je senanggg. haha
    meh sini ump aku tolong install. kata dah ada lesen. haha

    ReplyDelete
  6. belum ada lah weh. baru dapat lesen lembu HAHAHAHAHAHHAHAHAA.

    ReplyDelete
  7. ok lah tuuu. kau amek kat mana lesen lembu? tak pernah aku dengar. hebat betullah. hahaha

    ReplyDelete