May 28, 2010

T A G

...dari sini.

1) Apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Kalau boleh, slow talk dulu lah kan. Tanya apa masalah dia. Kalau dia buat taktau, aku pedulik apa. haha

2) 6 orang di hati anda
Perlu ke 6 orang? Ramai wooo.

3) Anda rasa anda comel?
Kau rasa?

4) Single or taken?
Single.

5) Blog yang saya suka?
Yang tu haaa.

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Ye. Cantik je. hihi

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
Nightmare by Avenged Sevenfold.

8)Last text message.
(Tak ingat. Dah delete. haha)

9)Last phone call
Apple.

10) Hari terakhir anda menangis?
Erk...

11) List 5 kaler feveret anda
Takde. Tapi kurang menyukai warna biru.

12) Orang terakhir yang anda berYM?
Takpasti.

13) Game yang anda paling suka?
NFS Carbon sebab boleh main drift. Yeah!

14) Adakah anda peminat MCR?
Tak. Minat lagu dia je.

15) Apa perasaan anda jawab tag ni?
Ntah.

16) Anda rasa tag ni best?
TAK. hahaha

17)Tagged lagi 10 orang
(Fill in the blank.)
Kalau korang tengah bosan2 tu, buat lah.


Thank you.

4 comments:

  1. Eleh Isha, DENGKI la tu. hahahaa
    Apple tu buah. hihi
    Tapi kau tanya sapa kan? Dia kawan lah.

    ReplyDelete