Aug 29, 2009

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Assalamualaikum.
Yeah! Dapat gak meng-update blog.

Aku nak tulis pasal apa eh...?
Haa! Malam Ambang Kemerdekaan pada 18 Ogos hari tu. Group 4F26a masing-masing bergaya dengan pakaian mereka sambil membuat persembahan choral speaking yang bertajuk 'One Malaysia' di hadapan pengarah, para pensyarah dan hampir semua pelajar. Aku nervousss gileeee kat atas stage tu. Ramai gile orang. Tapi cover cool lah kan. hahaha.












["What the...?" mereka berkata. XD]















Amat seronok malam itu. AKu akan merindui malam itu.

And... result UPS aku teruk. Satu A je. MySpace

Minggu ni cuti sampai hari Isnin sempena Sambutan Hari Merdeka yang ke-52.
Minggu depan hari Isnin cuti gak, sempena Hari Nuzul Al-Quran.
Lepas tu... RAYA!!! hahaha

Oklah.
Sebelum tu, Selamat Berpuasa semua!

Jaa~
Wassalam.

2 comments:

  1. ak rndu korg!!!!!lalala..(;

    ReplyDelete
  2. Kami tak rindu ka langsung! hahaha XDXDXD

    ReplyDelete