Jun 30, 2010

'Write The Future'

Assalamualaikum.



Ok, baru je tengok iklan ni dekat sini. Iklan NIKE ni memang smart. Kemasss gile weyhhh!
Tapi tu hanyalah iklan, bukan realiti.

Realitinya? Tidak macam tu. Para pemain yang menjadi watak utama di dalam iklan tu semuanya tak perform dengan baik. Eh, ye kan? 

Bila fikir fikir balik, kelakar pun ada. Team yang dijangka menang, tak menang. Aku rasa, bola Jabulani tu yang bermasalah. HAHAHA ok tak kelakar.

Nasib baikkkklah takde Messi dalam iklan tu. Kalau tak, ntahntah Messi tak dapat perform dengan baik then Argentina kalah awalawal jugakkk. ahahahaa

4 comments:

  1. bola jebulani mmg problem r bro..
    technology dye tlbih...

    ReplyDelete
  2. Teknologi terlebih pun jadi masalah kan? ahaha

    ReplyDelete